29 Kasım 2013 Cuma

Ofis Mobilyası Seçimi

Ofis mobilyası ofis için çok gereklidir. Ben ofisimde hep ortopedik koltukları tercih ediyorum. Çalışma masam da iç açıcı renklerde. Çünkü ofiste zaman pek geçmiyor. Biraz daha kolay zamanın geçmesini istiyorsanız çevrenizdeki eşyaların renklerini değiştirmelisiniz. Renkler hayatımızda çok önemli bir yere sahip eğer siz de renklerin terapi etkisine inanıyorsanız renkli mobilyalar seçebilirsiniz. Ofis mobilyaları genellikle siyah ağırlıklıdır. Siyah renk ise insanı sıkar ve melankoli yaratır.

Genç Odası


Eğer sıkılmak istemiyorsanız biraz daha canlı renkleri tercih etmelisiniz. Canlı renkler her zaman çok daha fazla enerji verecektir. Enerjisi yüksek insanlar genellikle her zaman dikkat çekerler. Neşeli tarzlarıyla herkesi yanlarına toplarlar. Enerjiniz düştüğünde sevdiğiniz bir arkadaşınızla konuşmak size çok iyi gelir. Bu hemen enerjinize yansır ve modunuz yükselir.

Ofis mobilyaları da moral bakımından bize yansır. Sıkıcı bir ofiste çalışmaktansa hareketli ve eğlenceli bir ofisi herkes tercih eder. Gençler genç odası düzeni yaparken de eğlenceli tasarımlara yönelirler. Eğlenceli bir genç odası her zaman keyif vericidir. Çocuğunuzun odasında ders çalışmasını istiyorsanız ona eğlenceli bir genç odası tasarlamalısınız.

Ofis Mobilyaları


Genç odası tasarımı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için dekorasyon dergilerini kurcalayabilirsiniz. Gençler genç olduklarını hissetmek ve ona göre yaşamak isterler, bu yüzden odalarının da onları yansıtması şarttır. Genç odası tasarımları arasın çocuğunuzun sevdiği renge ağırlık vermelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder