4 Kasım 2013 Pazartesi

Yüksek Bel Modası

Bu kışın en moda renkleri arasında soluk mavi, kahverengi ve yeşil var. Soluk renklere yakın pastel renkler de oldukça popüler. Yüksek bel modası yazın olduğu gibi kışın da oldukça revaçta. Yüksek bel etekler ve pantolonlar soluk, pastel renkler ile buluşunca oldukça trend bir görünüşe sahip oluyor. Yüksek bel modası 90'lar başında ortadan kalkmış ve 2010'ların başında tekrar popüler olmaya başlamıştı. Yani modanın 20 yıl gibi bir süreçte kendisini tüketip farklı bir eskiye dönüş aradığını söyleyebiliriz. 90'ların yüksek bel kıyafetleri daha kaba ve dökümlü iken 2010'ların yüksek belli kıyafetleri dar ve daha zarif bir görünüşe sahip.



Soluk ve pastel renkli yüksek bel eteklerinizi renkli külotlu çoraplar ile kombin yapıp değişik gömlekler ile kullanabilirsiniz. Birbirinden güzel şık ve trend görünümlü yüksek bel etekleri her mağazada, pazarda ve ünlü pasajlarda bulabilirsiniz. Bu aralar bu şık ve trend yüksek belli eteklerin ise tek rakibi yüksek belli pantolonlar.



Yüksek belli pantolonlar özellikle jeanler bu aralar oldukça popüler. Kış ayları kadar yaz aylarında da tercih edilen bu yüksek belli jeanlerin tek dezavantajı her vücuda yakışmaması. Bu jeanleri hakkı ile taşıyabilmek için; ince bir bel ve düzgün kalçalara sahip olmalısınız. Kalın bel ve kalçalar ile bu jeanler sizi olduğunuzdan çok daha kilolu gösterecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder