26 Temmuz 2013 Cuma

Klima Modelleri ve Ofis Dekorasyonu

Klima, yaz aylarının kahramanıdır. Farklı alanlar için farklı klima tipleri bulunuyor. Salon tipi, portatif ya da duvar tipi klima olarak ayrılan bu modeller enerji sınıfı ve özelliklerine göre çeşitleniyor.

Duvar tipi klima genellikle evlerde ve minik ofislerde kullanılıyor. Salon tipi klima modelleri ise hastane ya da banka gibi geniş alanlar için daha ideal. Klima alırken enerji sınıfı önemli bir detaydır. Enerji sınıfı A ve A'ya yaklaştıkça yapacağınız tasarruf artacak ve çevreye verdiğiniz zarar azalacaktır. Klima alırken uzun yıllar kullanacağınızı göz önünde bulundurarak fiyat ve performans değerlendirmesini bu duruma göre yapmanızı tavsiye ediyorum. 

Siemens Duvar Tipi Klima


Bir diğer önemli nokta olan anti-bakteriyel özellik alacağınız klima modelinde mutlaka olsun. Aynı zamanda, belirli aralıklarla klima içerisindeki filtrelerin temizlenmesi tavsiye edilir. Bu sayede klimanın çalıştığı alan içerisindeki hava alışverişi sağlıklı olacaktır. 

Dekorasyon hayatın önemli bir parçasıdır. Klima alırken de dekorasyonu bozmayacak şekilde seçimler yapmanız mümkün. Beyaz, siyah ve gümüş rengi gibi seçeneklere ve farklı tasarımlara sahip klimalar evinizi ya da ofisinizi güzel gösterecektir. 

Klima modelleri ağırlıklı olarak ofislerde kullanılıyor. Ofislerde çalışan birçok kişinin olduğu göz önünde bulundurulursa klimanın yerleşimi çok önemli. Bu yerleşim, her alana hava akışı sağlanacak şekilde ve direkt olarak kişinin üzerine gelmeyecek konumda yapılmalıdır. Klima alırken, ofisinizin dekorasyonuna uyum sağlayabilirsiniz. Sonuçta iş yerinizin belirli bir konsepti vardır vardır ve bu görüntüyü bozmak istemezsiniz. Ofis mobilyaları seçimine göre klima tasarımları arasından seçim yapabilirsiniz. 

Vena Derya Ofis Takımı


Ofis mobilyaları demişken biraz dekorasyondan bahsetmemek olmaz. Ofis, insanların neredeyse bütün gününü geçirdiği bir alandır. Bu nedenle düzenleme yapılırken verimlilik ve mutluluk esas alınmalıdır. Ofis mobilyaları arasında inceleme yapılırken sağlıklı duruş sağlayan ergonomik yapıdaki modellere öncelik verilmelidir. Sonuçta neredeyse bütün gün masa başında oturarak geçtiği için, masa ve sandalye gibi ofis mobilyaları seçilirken dikkat edilmesi gereken detaylar vardır. 

Ofis dekorasyonu, çalışanları canlandıracak, arada dinlenmelerini sağlayacak ve verimliliği artıracak şekilde yapılmalıdır. Ofis mobilyaları kalabalığı en iyi şekilde toplayacak ve dekorasyon ile uyumlu olarak seçilirse güzel bir uyum yakalanacaktır. Eğer iş verenseniz ya da kendi işinizin sahibiyseniz dekorasyonun çalışmayı etkilediği detayını unutmayın. 





1 yorum:

  1. Türkiye’nin En Güvenilir Klima Yetkili Servisi
    http://www.klimaservis.com/
    #klima #klimaservis #klimabakım

    YanıtlaSil