12 Ağustos 2013 Pazartesi

Kırlent Furyası

Bir zamanlar kırlent işlemek ne de yaygındı. Yaşımız pek yetmiyor tabii net hatırlamaya ama büyüklerimiz sağ olsun, çeyiz sandıklarının kadrolu elemanı kırlentler için epey mesai harcamışlar. Ev tekstili denilince çoğu zaman es geçilen bu sessiz sakin arkadaşlar şimdi tekrar yükselen trendler arasında yer alıyor. Birbirinden güzel kırlent çeşitleri şimdi her yerde. Ama yine de alışveriş yaparken parasının kıymetini bilenler ve "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" mottosunu benimseyenler için harika bir adres önereceğim. Kalem kağıt hazır mı şekerim?





evidea.com. Evet bu kadar kısa, ulaşılması kolay. Ev dekorasyonu ile ilgili ne ararsan var içeride. Ampül mü bitti hemen duruma müdahale eder. Yeni nevresim takımı mı alacaksın, kategorilerden ev tekstilini seç karşına çıkan seçenekler karşısında o tatlı kararsızlık sürecini yaşamaya hazırlan. Canın kırlent mi çekti (ay insanın canı kırlent mi çekermiş deme, olur mu olur aaaa!)? Çeşit çeşit dilediğin kadar kırlent burada.



Bu şahane manzaralı kırlente bayıldım mesela. Suni deri üzerine latex baskı tekniği kullanılarak oluşturulmuş. Açık renk koltukta da kendini iyice belli etmiş. Salonunda farklı bir hava yakalamak isteyenler bence bu parçaya bayılacak.



Bu neşeli kırlent de geleneksel anlayışı değiştirecek nitelikte. O kadar şirin ki, çizgi filmden fırlamış gibi. Üzerindeki neşeli figürler kullandığınız mekanda pozitif bir hava yaratacak. Ve benden söylemesi, herkes bu orijinal parçayı nereden aldığınızı öğrenmek için peşinizden koşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder